nyheder

Australiens første erhvervsdelegation i tre år til at besøge Kina

En erhvervsdelegation bestående af 15 australske virksomhedsledere og lokale embedsmænd vil aflægge et goodwill-besøg i Tianjins industrielle og kommercielle centrum i denne uge, hedder det i rapporten, i hvad der vil være den første australske erhvervsdelegation til det kinesiske fastland i tre år.Læg et godt grundlag for dette års kinesisk-australske internationale samarbejde.

Tre år til at besøge Kina (4) Tre år til at besøge Kina (2)

Ud fra perspektivet om eksport af befæstelser er Kinas vigtigste eksportlande/regioner Rusland, Indien, Mellemøsten og andre steder.Lande på den sydlige halvkugle har fået langt mindre opmærksomhed.Australien har et stort areal, en stor befolkning og det økonomiske niveau i de udviklede lande, hvilket tiltrækker os til at udforske dette fastgørelsesmarked med stort potentiale hele tiden.

Tre år til at besøge Kina (3)

På nuværende tidspunkt er prisen på fastgørelseselementer høj i Australien, hvilket er meget rentabelt for vores producenter.Desuden er klimaet i Australien fugtigt, så kravene til skruer er højere, og der er brug for søm med stærk anti-korrosionsevne.Denne form for højtydende negle har høje kvalitetskrav og store fortjenstmargener, hvilket er i tråd med vores virksomheds salgsretning.

Tre år til at besøge Kina (1)Tre år til at besøge Kina (5)

For det australske marked har vi stærk tillid, fremragende udenrigshandelssælgere, en række produkter, som en fabrik, streng kontrol med produktlevering og kvalitet, et stiltiende team osv., dette er grundene til, at vi konkurrerer om de australske markedschips .

XINRUIFENG

XINRUIFENG Fasteners hovedprodukter er skarpe spidsskruer og borespidsskruer.
Den skarpe spidsskrue inkluderer gipspladeskruer, spånpladeskruer, selvskærende skruer, slags csk-hoved, sekskantet hoved, truss-hoved, grydehoved og spidsskruer til gryderammehoved.
Borepunktsskruen inkluderer gipsskruer borespids, csk-hoved selvborende skruer, sekskantet selvborende skruer, sekskantet hoved med selvborende skruer med EPDM;PVC;eller gummiskive, selvborende truss-hovedskruer, selvborende grydehovedskruer og selvborende gryderammeskruer.
Fremragende kvalitet, konkurrencedygtig pris og rettidig levering er de tre søjler i vores succes.Og vi ønsker at etablere et langsigtet partnerskab og opnå en win-win med alle vores kunder.
Hele personalet i Tianjin XINRUIFENG Fasteners ønsker alle en glædelig arbejdsdag og håber, at du bliver rig i fremtiden.


Indlægstid: 26-apr-2023